sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Tunnelmia ja fiiliksiä

Jep!

Avataan tää blogiin höpiseminen minunkin osalta... Nyt on hyvä kirjoitella fiiliksiä ennen, kuin alkaa viimeinen työviikko ennen "lomalle" lähtöä. Enään viis päivää, niin ollaan tähän aikaan jo menossa kohti Ruotsia.... Täydellistä. Sit alkaa "lomastressi".

Lauantai ja sunnuntai meni Juhan, Garyn ja Reiman kanssa laittaessa Land Cruiseria kuntoon... Aika hyvin saatiin aikaiseksi ja nyt se näyttää ihan tehtaalta tulleelta :o) Jos oikein kaukaa katsoo. Mut pientä viilausta ja hiomista matkatavaroiden järkkäämisessä auton säilytyslaatikkoihin, niin päästään ens perjantaina matkaan... ja ei olis kivaa myöhästyä laivasta.

Nyt tosiaankin alkaa näyttämään siltä, että Afrikka kutsuu ja taidankin ehkä jäädä sinne... mistä sen tietää. Liian ahdistava ja väritön mesta tää Suomi ja Hämptöni :o)

Kuvia tulee myöhemmin tälläviikolla siitä miltä Land Cruiser näyttää ennenkuin se lähtee elämänsä matkalle meidän kansamme. Voin jo nähdä unelmissani, kuinka Land Cruiserin musta karjapuskuri halkoo loputtoman savannin niittyjä. Apinat hyppivät puissa ja suomessa sataa vettä.

Mut kattellaan... Pieleen menee kuitenkin :o)

-Tommi-

Ei kommentteja: