keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Lähtö lähenee ja jännitys kevenee + uusia kuvia Land Cruiser HJ-60 kansiossa --- >

Auto on nyt pakattu. Kaikki tarvittavat työkalut, ruoat, teltat, trangia ja kaikki mitä tien päällä luulisi tarvitsevan viiden viikon aikana on nyt saatu mahdutettua "City" Land Cruiserimme tilaviin säilytys yksikköihin. 100 € :lla hernekeittoa, säilykelihaa, tonnikalaa ja makaronia. Eiköhän niillä selviä hetken aikaa. Jätkät vaan syö niin paljon, että Tanskassa meiltä loppuu kuitenkin kaikki eväät... Ja Juhalta lonkero.

Mukaan kaikille matkaajille tulee rinkka, makuupussi, moskiittoverkko, makuupatja ( joillakin on ihan omalle selälle muotoiltu custom made 20 cm paksuinen patja, kun taas joillakin matkaajilla on "tee-se-itse" liimaa ja teippaa malli ) Mitään rajoituksia meillä ei ole mukaan otettavista vaihtovaatteista, kunhan rinkan painoraja ei ylitä yli kahta kiloa. Muuten porukka saa ihan vapaasti ottaa rättejään mukaan... tai mitä ny luulee tarvitsevansa matkan aikana. Parranajovälineet varmaan jää kotiin jokaiselta. :o)

Suojataksemme matkan aikana rahamme, passimme ja muut dokumentit olemme rakentaneet matkahousuihimme salataskuja, joihin piilotamme kopioita dokumenteista ja muista tarvittavista tärkeistä papereista. Sekä autoon tulee myös jemmoja :o)

Kuvia on nyt lisätty kuvagalleriaamme, joista voitte ihailla projektimme tämän hetkistä etenemistä ja ottaa mallia, jos tulevaisuudessa alatte itse tehdä samanlaista reissua. :o)

Ja lopuksi "Sitä mitä meillä ei ole tai on unohdettu ottaa mukaan, niin Shit Happens!... Sitä me ei tarvita" :o)

-Tommi-

Ei kommentteja: