maanantai 21. heinäkuuta 2008

Gary puhuu suomea

No heipparallaa vaan te kaikki suomenkielisetkin lukijat! Tätä on toivottu kovasti että suomeakin täällä olisi luettavissa. Noh, tehtiin nyt tälläistä jakoa että meikäläinen kirjoittaa sekä suomeksi että englanniksi (ulkomaalaisia lukijoitakin kun tuntuu olevan) ja loput reissaajat suomeksi. Pyrin jättämään tämän suomenkielisen kirjoittamisen reimalle ja tommille, tommi varsinkin kirjoittaa suomea sujuvammin kun meikäläinen.

Meikäläisen Hämeenlinna-TJ senkuin pienenee, 6 yötä täällä kotokaupungissa enää jäljellä, sitten viideksi päiväksi turkuun ja sen jälkeen kohti afrikkaa! Pienenpientä lomakuumetta on jo havaittavissa, ja levottomuus vaan nousee.
Hirveästi tuntuu olevan asioita vielä hoidettavana (perkeleen matkavakuutus) ja aika tuntuu loppuvan kesken, onneksi nuo sekä meidän yhteinen että henkilökohtainen to-do lista lyhenee päivä päivältä.
5 päivää turussa onkin hyvää totuttelua siihen kun ei ymmärrä sanaakaan kielestä mitä toinen puhuu =)

Tuntuu tosiaan että aika (ja raha) loppuu kesken oikein huolella. Rahaa täytyy vielä ennen lähtöä keksiä jostain lisää... Pitäisi tehdä paljon asioita ennen lähtöä ja tavata lukematon määrä ihmisiä, muun muuassa vanhemmat. Yritin pitää tätä reissua salassa mahdollisimman pitkään että olisi päässyt ulkomailta yllättämään, mutta jokuhan meni kertomaan. Viimeksi Unkariin matkatessani Latviassa puhelin soi ja kerroin olevani matkalla seuraavan viikon verran :D harmi ettei onnistunut tällä kertaa :/

Ranska-DVD:t odottavat tuossa meikäläisen korkkaamista, taitaa jäädä opiskelematta tälläkin kertaa, jos siellä reissun päällä sit yrittäisi tankata sitä molotusta :D

Pitäisi yrittää houkutella mukaan vielä pari uutta sponsoria, meidän cruiseri kun kaipaa paria osaa, mm kytkintä ja käsipumppua, joten täytyy ottaa yhteyksiä noihin autovaraosaliikkeisiin josko jonkinlaista endorsementtiä olisi saatavilla... Viime viikon saldona oli yksi aiesopimus suuren monikansallisen av-laitteita valmistavan yrityksen kanssa. Tosin se taas vaatisi meiltä useamman satasen omaa osallistumista, eikä siihen ole resursseja varsinaisesti... Ja pariin lehteen pitää soitella että tekisivätkö juttua. Kun tuntuu olevan taas että sponsseja ei tule ilman näkyvyyttä ja näkyvyyttä ei ilman nimekkäitä sponsoreita. Noh, onneksi on tuo yksi iso nyt mitä käyttää referenssinä :)
Ja itselle pitää jostain hoitaa vielä lisää rahaa. Kesän hommista kertyneet säästöt ovat mystisesti huvenneet tähän kämpän sisustamiseen ja kaikkeen muuhun (miksi oi miksi ostin tähän olohuoneeseen kattolampun, ei sitä kesällä tarvitse :D) :D Noh, kai tässä taas jotain keksii kuten aiemminkin.

Noh, vielä pari konsulaattia etsittävänä joten lopetan kirjoituksen ja jatkan etsintää.

Ei kommentteja: