perjantai 6. helmikuuta 2009

Morjensta pöytään pitkästä aikaa!

Hiljaista on näennäisesti pidellyt mutta joo, pistetään pientä tilanneraporttia.

Reittisuunnitelma on tällä hetkellä tämänmuotoinen:
Viro, latvia, valkovenäjä, ukraina, moldova, romania, serbia, bosnia-herzegovina, albania, kreikka, makedonia, bulgaria, turkki, syyria, georgia, armenia, azerbaijan, iran, pakistan, intia, sri lanka, intiaa ylöspäin, nepal, bhutan, bangladesh, myanmar, laos, vietnam, kambodza, thaimaa, filippiinit, australia, uusi-seelanti. Afghanistan ja irak ovat vielä optioina reitillä, riippuen pääseekö omalla autolla ko maihin sisään kun sielläpäin ollaan :)

Uusi autokin on jo hankittu. Kulkupelinä tällä kertaa on Toyota Carina II.
Jeps, luitte oikein ;) alle 300tkm vielä ajettu.

Yksi tai kaksi matkustajaa mahtuisi mun ja juhan matkaan.
Laittakaa koodia jos kiinnostaa. Son moro!

2 kommenttia:

BS kirjoitti...

Terve!
Ja kiitos antoisasta lukukokemuksesta, blogitekstinne oli sekä aiheelta että tasoltaane erittäin laadukasta ja viihdyttävää! Eksyin tänne eilen yöllä ja tänään jäi työpäivä välistä, joten olen jokusen hetken istunut sohvan nurkassa ja lueskellut matkastanne Afrikassa.
Olisittepa lähdössä nyt, niin hyppäisin heti kyytiin! Tottapuhuen suunnittelen vähän samantyylistä matkaa länsi/pohjois-Afrikka akselilla, ja tarkoitus olisi päätyä Ghanaan, joka on jo ennestään melkoisen tuttu maa. Ei teillä olisi tämän blogin kautta tullut tietoon ketään, joka olisi kyseiseen suuntaan lähdössä any time soon?

-Gary- kirjoitti...

No moi, kiva että teksti on viihdyttänyt, ja ehkäpä jotain hyödyllistäkin tietoa olisi tarttunut mukaan. Tänne ei oo kukaan huudellut tuonne menemisestä ainakaan nyt, yksi ryhmä ilmeisestikin kesällä lähti tuonnepäin. Ja tuo suunnittelilla ollut reissu mikä meni nyt reisille, niin siihenkin suuntaan nyt syksyllä ilmeisesti pari kundia lähti. Pallontallaajiin vain ilmoitusta vetämään niin eiköhän sieltä joku mukaan löydy =)