torstai 16. lokakuuta 2008

Paluu kylmään pohjolaan

Heipparallaa vaan kaikki!

Kotiinpaluusta on nyt kulunut kohta kuutisen viikkoa ja vieläkin kaikki olemme elossa.

Keniastahan hyökkäsimme lentokoneella pariksi päiväksi lontooseen seikkailemaan, jossa kävimme mm legendaarisessa Ruskin Arms pubissa jossa Iron Maiden soitteli ensimäisiä keikkojaan. Kannattaa mennä käymään sielläkin NYT jos meinaa baariin päästä, kapakka menee kiinni 24/25 joulukuuta kun tilalle rakennetaan asuntoja.
Afrikka-varustuksen kanssa EI muuten kannata lähteä tutkimaan lontoon nähtävyyksiä, London Eye'een pääsimme vasta sen jälkeen kun olimme luovuttaneet rinkkojemme pohjalta kolme veistä ja kaikenlaista muuta materiaalia mikä on englantilaisten mielestä vaarallista tahi laitonta kantaa kadulla mukana... Ymmärrän että taskussa kannettu veitsi on laiton, ja hivenen epäilyttävää, mutta että rinkan pohjallakin, kymmenen kiloa materiaalia päällä.. Moro. Millähän tuo uuvatti kansakunta hankkii ostamansa veitset kaupasta kotiin?

Toivottavasti kaikilla lukijoillamme on ollut tekstin ääressä vähintään yhtä hupaisaa kun meillä oli matkalla. Kaikki tarinat ovat tosia, mutta syyttömiä suojellaksemme moni hyväkin tarina täältä puuttuu. Ehkä niitä voi sitten kertoa kun vanhempamme ovat selvinneet näistä ensinalkuun ;)

P.S. Jos kuvittelitte että tuhannen euron Land Cruiserilla afrikkaan lähtö oli HC-juttu, odottakaapa vaan vuoden verran ;) Silloin pojatmaailmalla alkaa uudelleen päivittymään, uusilla seikkailuilla, uusilla mailla ja uusilla sotilasvallankaappauksilla =)

-Gärtsä-

Ei kommentteja: